انواع نون محلی تو استان هرمزگان
نوشته شده توسط : نگین مازاوی

نگین مازاوی


 

تنوع نون خو تو ای استان خیلی زیادن ، شاید ملت نوم همه ی ای نون اُ ندونن ، مه تا جایی که امتونستی نوم ای نونُ در امواردی ، البته بلکای هنوزا هم کامل نبووت ، اگه کسی نوم نون دگه ای ادونت ، منت سر ما بنوست و بی ما هم بگت


ای هم نوم نون وی محلی :
( تیموشی یا رِحته، مُشته، چَم چَمو، جراده، بالا تابه، گرده، فتیر، خمیر، ملاقه ای، کُماچ، ستَپوری، پا منجلی، گپک، شیرین، مهوه، کلوکو، کپ تابه، چوبه، لیتک، نون بنی یا لیهی، حبسه، دستی، کُروسک، تنوری، شَل شَلو، لَگیمات، دنگن، چباب، فوگاح، پیشی، چپاتی )





:: برچسب‌ها: نون محلی ,
:: بازدید از این مطلب : 1503
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 دی 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: